НОВ ИМИДЖ НА "PORTA DOORS"


Уважаеми клиенти,

За повече от две десетилетия „Porta Group” е пионер в разработката и производството на врати с най-високо качество, стремейки се да следим отблизо световните тенденции в дизайна и технологията на производство. По този начин, в хода на дейността ни ние често имаме привилегията да влияем на вкусовете на милиони потребители по отношение на дизайна. Въпреки това, докато поставяме отпечатъка си върху интериорния дизайн, не трябва да забравяме нашата собствена марка. Времето за промяна е тук.

Новото лого, представено за първи път в нашите продуктови каталози, издание 2013, представлява символът на Porta, в революционна форма, ориентирана към бъдещето. Правим всичко възможно, за да се уверим, че ще останем синоним на безупречното качество на предлаганите врати на безконкурентри цени и искаме да бъдем тези, които налагат най-високите стандарти в индустрията .

Каталог, пълен с новости, модерна марка – ето какво Ви предлагаме, за да продължите да симпатизирате и още повече на PORTA.

Jacek Sarnowski
Президент на Porta GroupВИСОКО КАЧЕСТВО МАРКА PORTA

Consumer voices PORTA DOORS brand in its category received first place in the CONSUMER LEADERSHIP QUALITY 2013.

CONSUMER LEADERSHIP QUALITY 2013 is a nationwide, promotional program for consumers. Its purpose is to identify, based on consumer research, best quality, brands and products available on the Polish market._______________________________________________________________________________________________________________________________________________
www.vertedrzwi.pl www.portacad.eu