За нас

Повече от 20 години имаме привилегията да трансформираме интериори и да рафинираме вкусовете на милиони клинети.
Първата фабрика е създадена през 1992 г., до Wejherowo. През следващите години се развивахме динамично и отворихме фабрики в Elk, Suwalki и Арад.

  • 1992 - създадена е Porta KMI Полша
  • 2000 - открита е модерна фабрика за токове на естествен фурнир в Elk - Porta KMI System
  • 2001 - открити са фабриките в Suwalki, Porta KMI Fornir и Porta KMI Metal (метални токове)
  • 2005 - официално откриване на Porta KMI Румъния
  • 2009 - Трансфер на производството на токове и горни светлини на естествен фурнир към Porta KMI Fornir, в Suwalki

Днес, Porta Group се състои от 6 фабрики, а месечният обем е над 65000 комплекта врати и токове.

Успехът на Porta се дължи на първо място на работниците с висока степен на професионална квалификация, които, в комбинация със значителните инвестиции, предложиха на компанията възможността за динамично развитие и конкурентноспособност на пазара. Машините от последно поколение и използването на модерни технологии позволяват автоматизирано производство. Така, можем да предложим продукти на най-високи стандарти за качество, запазвайки, обаче, атрактивните цени. В същото време, опазването на околната среда представлява едно от заниманията ни. Поради това, използваме само екологична суровина, закупена от най-известните производители. Също така, една модерна инсталация, на базата на дървесни отпадъци, осигурява необходимата топлинна енергия за производствения процес.

Porta винаги е полагала всички усилия, за да получи техническите сертификати и удостоверения, издавани от специализираните институти, които да могат да потвърдят свойствата на продуктите, използвани в строителството. Продуктовата гама, която предлагаме на нашите клиенти, включва интериорни врати, входни врати за апартаменти, екстериорни, индустриални, продукти, които могат да се използват във всякакви видове сгради, от апартаменти до хотели, обществени институции или индустриални обекти. За да отговорят на изискванеята на инвестиционния пазар, специалистите в архитектура и дизайн на Porta създадоха и разработиха продукти договор. Така, съществува възможността да предлагаме продукти, които отговарят на отделните изисквания на всеки клиент.

Продажбите на Porta се осъществяват в мрежа от над 100 шоу-рума и склада. Оторизираните дистрибутори си сътрудничат, също така, с риселъри, което прави така, че продуктите Porta да бъдат налични в цялата страна.

Искаме да бъдем възприемани като силна, млада и модерна компания Затова решихме да въведем ново лого - символ на трансформацията на Porta и навлизането в нова ера Искаме занапред да бъдем синоним на висококачествени врати на най-добри цени и да запазим най-високите стандарти в индустрията. Новото лого отразява ценностите, които предлагаме на нашите клиенти: iдоверие и надеждност, комбинирани с модерен стил. Те представляват условия на удовлетвореност и качество, на които можете да разчитате.